090128

En onsdag i flitighetens tecken är avklarad och därmed är projektarbetena avklarade för alla elever i TE06A på lindeskolan.
Efter att ha redovisat i c:a 3 timmar så var majoriteten av klassen trötta och det man hörde från de flesta fram mot kvällen var hur de försökte tänka ut olika sätt att försätta sig själva i sovande läge utan att vakna förens till morgondagens krävande aktiviteter.

Själv avslutade jag dagen med hockey träning och sedan ett par matcher på pers xbox där jag brilljerade med mina eminenta förmågor; de é kul. Nu är man hemma, mör som få i kroppen och det enda som återstår är sängen. Värt att skjuta sig?

Imorgon är det torsdag och det betyder att världsmästerskapen i att vara ineffektiv skall återupptas. En hel del kaffe brukar det även innebära, men det kan väl ses som standard nu mer.
På återseende!   /adam

090126

Känns som att dessa förpestande måndagar förföljer en vart man än går.
Skolan idag var som den vanliga gråa händelselösa vardag man lever i, självklart gråare än brukligt med tanke på omständigheter och dylikt men man får kämpa sig igenom det också, det är en del av livet helt enkelt.
Just nu är det bara överleva vardagen som räknas för min del, hur det går får tiden avgöra, det brukar lösa sig om inte alltid till det bästa men ändå till något.

Hörde igår att path of no return skriver material till ännu en ny skiva, det kan ju vara årets bästa nyhet.
Annars spelas mycket cult of luna atm, tungt och rakt på. Det är det som passar bäst nu.

Om en vecka är det måndag igen.
/Cavus

090122

Ännu en torsdag avklarad och ännu så länge inga överaskningar. Torsdagar på mitt schema domineras av teknikutveckling och konstruktion i blandad form, alltså gör vi ungefär samma sak hela dagen. Vi brukar pyssla med olika projekt och konstruktions uppgifter etc. Detta betyder i mina öron "softing" eftersom det jag och min klass pysslar med på torsdagar är att mellan 08:40 och 16:00 slå världsrekord i ineffektivitet. Höjdpunkterna under torsdagarna är de stunder då rasterna avbryts för kafferaster och det brukar hända oftare än vad som kanske är hälsosamt.
Alltså kan jag utan att överdriva att jag inte gjort över med speciellt mycket eller knappast ingen energi idag, utom ett inslängt matte prov i morse.

Nu sitter jag och njuter av att ha min skolvecka avklarad eftersom att vi har lediga fredagar alla jämna veckor så innebär det att morgondagen kommer att tillbringas även den med att göra så lite som möjligt.

Idag spelas mest path of no return både på gitarren och i iPoden, det var alldeles för länge sedan men nu är jag fast igen.

  / Adam

090119

Måndag, de flesta associerar den dagen med en negativ känsla över att helgen är slut och det är dags för skola, jobb eller vad man nu sysselsätter sig med på dagtid under veckorna. Själv går jag i skolan och idag var inget undantag.
Man vaknar med känslan av att det enda i världen man vill är att få ligga kvar i sängen och sova, men på något konstigt sätt så tar man sig ändå alltid upp och iväg till skolan.

Jag minns såväl att ja kunde beskriva hur vacker vägen till min skola var när jag började där men det var två och ett halvt år sedan nu och det enda den långa bussresan till skolan är bra för nu är att man kan sova femtio minuter extra vilket är välbehövligt men sällan eller aldrig tillräckligt mycket för att göra mig ens lite piggare.

Måndag betyder även att de flesta är på dåligt humör, att lärarna är lättretade och allt går rakt åt helvete iallafall fram till lunch, idag verkade det dock som om att de flesta i min omgivning hade humöret med sig och jag överlevde förmiddagen utan större problem. Dagen flöt på som vanligt och inget av vikt gjordes i skolan utan man sparar hellre på sig och gör allt hemma för det är så mycket roligare (eller?).

Nu sitter man äntligen hemma i värmen och tråkigt nog så har man en hel del att göra, vad sägs om redovisning av den svenska representationen inom EU imorgon, någon som är sugen? Inte jag heller. Tror matteboken får gå före, det känns mer välbehövligt, eller kanske musiken, det brukar ju oftast bli så av någon konstig anledning.

Om en vecka är det måndag igen! 

/adam

090115



Oasis - Wonderwall




RSS 2.0