090328

Helvetes jävla snö, vem kom på att man måste skotta?

Dagen tillbringas vid datorn för ett författande av ett tal, något som alla treor i landet måste genomlida, pest och pina.
Visst kan man ordbajsa ihop något slags tal men det gäller att knyta ihop det också, det är det som är de luriga i frågan.

Mycket tid till talet alltså, annars ser det ut att bli lite gitarrspelande (blir mindre och mindre av det nu för tiden, tidsbrist är nog orsaken antar jag) annars blir det väl ut och skotta lite snö igen, bara för att det är så kul!

Over and out, /adam

090327

Snö, tö, snö, tö, snö, tö.
Nu får de fan vara nog, antingen skaffar vi ½meter snö igen eller så blir det vår och sol. Tror det är fler än jag som delar min åsikt om att lite vårsol och snöfri mark skulle sitta rätt fint just nu ?

Skolveckan har i första hand handlat om förberedelser inför nästa veckas resa till ystad där vi ska härja loss som vanligt.
Blixtlåser whatever de nu var, vi ska i alla fall iväg och visa vägen som vanligt.
Blir en hel del att stå i nästa vecka också med resor hit och dit, och nationella prov med mera att stå i, påsklovet hägrar frestande i horrisonten och man kan väl hoppas att vädret bestämmt sig för lite sol då i alla fall.

Fail, nu blire sovning. trött som få.

/ adam


090322

Lördag/söndag natt.
Summering och update.

Torsdag kväll: Studentfest utan dess like. Mycket lyckat enligt min mening. De flesta höll god form och arrangemanget var som vanligt bra. Visst fanns de som vanligt även folk som inte kunde bete sig, men sånt orkar vi inte med.
Förfesten hos herr Sundkvast i Frövi var även den av topp kvalité och han gör sitt bästa för att få alla gäster i bästa möjliga form, ibland kanske lite för bra (;

Idag lördag spelades det en hel del innebandy. Företagscupen i Nora. Jag och Mr.Martin stöttade Posten så bra vi kunde, detta räckte dock inte allt för långt men kul var det. Frågan är hur kul de är att vakna upp imorgon med ett antal matcher i benen. Kan bara tänka mig att de kommer vara ännu roligare för Martin med sina måttligt röda knän efter sin målvakts insatts för dagen.

Nej på återseende. Imorgon hoppas vi på solsken. Det ska nog ordnas ändå.
Snart smäller en ny skol vecka igång igen, alltid lika kul med mycket att stå i, eller?

Nej tack och godnatt.
// kall cola

090318

Efter en heldag i skolan mellan 08:40 - 16:00 med hela två lektioner avklarade är det skönt att få komma hem och göra ingenting. Planeringen inför morgondagens studentfest är i full gång och det ser ut att bli riktigt lyckat.

Kvällen tillbringades med Martin och vi roade oss med den oscarsvinnande filmen "Slumdog Millionair".
Jag förstår verkligen hur det förtjänat sina priser då filmen var ytterst välgjord och en väldigt genomtänkt film. Bra handling och allt från skådespelare till miljö stämde bra. En film som kanske inte skulle falla mig in i smaken i vanliga fall eftersom handlingen kanske inte är den mest lockande men den här filmen var klart värd att ses. En film som jag anser att man bör se helt enkelt så om ni får möjligheten så gör det!

/Frukostmöte

090316

Sliten är kvällens ord, efter att ha spöat nora ibks b-lag med 8 trötta brevbärare så är man ju självklart sliten i kroppen. Ont på ställen man inte visste att man hade, knän och leder tar stryck av alla ovana snabba vändningar och rusher.

Till kvällen vankas softing med min nya kärlek (musikaliskt då förstås) Daft Punk, har aldrig gett mig på detta fenomala band. Dumt av mig förstår jag att ni tänker nu, men ack så värt det var väntan. Otroligt skön musik och alla dessa live skivor ger mig rysningar eftersom alla vet att det är live det ska vara bra, eller?
Kan hända att det hela avslutas med någon skön rulle, gårdagen tillägnades Green Street 2 som var en helt klart värd uppföljare till Green Street Hooligans enligt min mening. Lite tråkigt att själva supporter delen tonats ner då större delen av filmen utspelar sig på ett fängelse, men jag tycket att de har lyckats bra med att hålla en stor del av känslan trotts allt.

Dagens datum står även för öppnade dörrar till de som känner att de är sugna på att söka till Universitet och högskolor, själv väntar jag nog nån vecka till innan jag bestämmer mig för vad ja ska göra resten av mitt liv.

/tärning

090315

Jag måste yttra mig, kan inte bara vara tyst om något så fruktansvärt som detta.
Som de flesta som känner mig borde veta så hatar jag den så kallade melodifestivalen. Det finns ingen som helst anledning till en sådan tillställning och ännu mindre gillar jag hur totalt omusikaliska personer får en text och blir uppskickad på en scen med några fläktar och sedan säger nån utomordentligt rolig b-skådis till konferencier (lägg märke till ironin ni som inte förstod) gör si gör så och du blir stjärna och hjälte i vårt lilla land. INTE OKEJ!

Nu är det i alla fall såhär att vårt lilla pitoreska land har valt att beblanda sig med i dessa tramsiga lekar, okej gör det då, men ni behöver väl för fan inte skämma ut hela landet inför resterande delar av europa genom att skicka en tondöv blonderad sopa till finalen i Moskva.

Okej, jag vet att allting redan är uppgjort och att röstningarna varken i den stora internationella eller i den svenska tävlingen går att påverka hur mycket den blåögde svensken ändå vill tro det. (okej för er som än en gång inte förstod, allting är uppgjort och det spelar ingen roll om ni ringer på amy diamond nio miljoner gånger på pappas jobbtelefon för det spelar ingen roll, vinnaren är redan utsedd.) Men man kan väl i alla fall försöka sig på att vinna eller i alla fall inte skämma ut hela jävla nationen, vilket man i min mening gör genom att skicka fröken tondöv, eller vad var det hon hette nu igen, äsch vem fan bryr sig. Kan man inte ska man inte, när ska ni lära er?

När man blir slagen av Måns Zelmerlöw är det illa, när Måns Zelmerlöw är bäst i tävlingen, då är det katastrofalt. Detta var situationen igår när svenska staten  för 48:e gången sände detta (i mina ögon) komiska program.

Kan detta vara sveriges genom tiderna sämsta bidrag? Kanske, konkurensen är hård då samtliga 48 bidrag toppar min "världens sämsta låtar" lista. Och ja, det är mest av princip jag säger så men ni fattar poängen.

Tack och god natt. Over and out. På återseende.

/adam

RSS 2.0